dilluns, 1 de maig del 2017

GLOBALITZANT LA INFORMACIÓ

Amb la vídeo-presentació cada grup expert en una línia d’investigació ha compartit el seu coneixement amb la resta dels grups. 
Però no en tenim prou, hem de consolidar aquests coneixements. 
Així doncs, ara formem nous grups: cada grup ha de tenir un membre expert 
en cada una de les línies d’investigació.

I què farem per consolidar tot el que hem après? 
Doncs, UN MAPA CONCEPTUAL de tot el contingut!
El farem amb un programari lliure que es diu CMAPS. 

En l’apartat del blog “mapes conceptuals, de tot i més” podreu baixar-vos el programa (o potser ja el teniu instal·lat en els vostres ordinadors), també hi trobareu el manual d’ús (encara que no crec que el necessiteu), un document que us explica què és un mapa conceptual i un altre full amb les instruccions i els conceptes inicials.

El primer que heu de fer és llegir-vos atentament el full anomenat “Què és un mapa conceptual?” i  preguntar tots els dubtes. Després, mirar el full “instruccions mapa conceptual” i ja podeu posar mans a l’obra, començant amb els conceptes d’arrencada que s’hi proposen.

Igual com hem fet amb els vídeos, quan la profe us doni el vist-i-plau, podreu penjar els vostres mapes conceptuals (en format jpg ) aquí, com un comentari a aquest post.

IMPORTANT!
La profe valorarà en quin grau s’observa el següent:

-        La participació, col·laboració i organització interna de tots els components del grup en la confecció del mapa i en la gestió del programari i la informació
-        El compliment de les regles per fer un mapa conceptual segons el document “Què és un mapa conceptual?”
-        La rellevancia dels conceptes escollits, la síntesi adequada del contingut i la coherencia de les proposicions.


Arribats en aquest punt, tots som gent experta!  Igual que els millors investigadors. 




Continuem! Força per a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada