dijous, 17 de març del 2016

NOTÍCIA D'UN ASSASSINAT

Hola a tothom!

Ja heu llegit la notícia?

Si no ho heu fet encara, haureu de clicar a sobre de la foto de la portada de la revista d'arqueologia (a la columna esquerra del blog) i podreu llegir-ne l'article: els arqueòlegs del museu han trobat les restes d'un monjo medieval al monestir de Sant Jeroni de la Murta. Sí, ben a prop d'aquí! No tindria res d'estrany si no fos que els científics sospiten que la seva mort no va ser per causes naturals...

Se'ns proposa que col·laborem per desvetllar els misteris que envolten aquest cas: D'això se'n diu "fer parlar el mort"!

Per aconseguir-ho ens hem d'organitzar en grups d'investigació i, tal i com treballen els científics, cadascun dels grups s'encarregarà d'una línia d'investigació fins a fer-se'n expert.

Aquest blog ha estat creat per organitzar la investigació. Els documents i les guies de treball es troben a les pestanyes de dalt de tot. N'hi ha 7: una per a cada línia d'investigació i una altra amb documents que us poden interessar a tots els grups.

Després compartirem el nostre coneixement amb la resta de grups mitjançant un vídeo que haureu de fer i, entre tots, ja tindrem totes les pistes possibles per resoldre el misteri de la mort del monjo jerònim.

Com va morir? 
Qui el podia haver assassinat? Per què?

Els vostres documents els podreu descarregar de l'apartat corresponent a la vostra línia d'investigació, malgrat tot, podeu consultar els documents de les altres línies d'investigació i tots els enllaços i recursos que trobareu al blog. Us recomano triar i remenar perquè hi pot haver pistes i informació interessant a tot arreu.

Després de llegir la notícia res millor que gaudir del vídeo de la pàgina inicial del blog per anar-vos ambientant. Sant Jeroni de la Murtra, contemplant el silenci...


Molts ànims i bona feina, gent!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada